August 6, 2009

Contest Baju Raya Sedondon

Salam...

Ummie jeles (hehehe), Cici menang contest.... ummie pun nk menang gakk (hehehe)... so ummie pun masuk lah contest nie....... hopefully menang lah yekk wpun xtau ape adiahnyer..... =P








Syarat2 penyertaan:

1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.

2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini. http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html

3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon

4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.


4. Tinggalkan link anda di sini.ok?


5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


so kita mulakanlah yek... hehehe...


1. iburikazz, ummie dh jd ur follower and ummie dh link ur blog...


2. nilah n3 psl Contest Baju Raya Sedondon tu.... so it's done...


3. gambar2nye di bwh yek... ummie tempek gambar the whole family coz ummie xjumpa gambar ngan abah jer.... hehehe... hope bleh la yer.... :D


4. keterangan di bwh gambar yer.....


5. ummie dh comment ur entry "Kari Kambing"... hehehe....


so the photo...






Nama Isteri: NORLINA HAJI NORDIN
Nama Suami: SHARIFF KASSIM




Photo nie adalah raya thn lepas, 2007... gambar nie masa beraya kt umah arwah nenek ummie kt Keramat, KL... patutnyer raya tahun tu nk color lain tp last2 color biru yg jadik pilihan... actually baju melayu tu baju melayu tahun 2006... disebabkan abah xmo wat baju baru so terpaksalah ummie carik baju color biru yg sama dgn baju melayu abah tu.... hehehe...

Oklah... this year lak kami dh plan nk pakai color HIJAU.... baju tuk ummie dh pun ditempah cuma blum siap je lg.... kain tuk anak2 pun dh beli cuma blum pegi tempah psl tempah biasanya kt kakak ipar jer.... hehehe.... abah plak, blum pun carik baju melayu color hijau dia tu.. kata dia nk beli siap jer.... slama nie, baju melayu abah tempah jer..... hehehe...


Ok lah....


Luv,
















5 comments:

IdzaRis79 said...

hehehhe...
biru mata hitamku!!

Eyna Shariff said...

hehehe.... thn nie plak gerenti ijau mata itammu... hehehehe.... =D

Sidratul Muntaha said...

ahaks
kak,ayu telah terjangkit oleh akak msuk contest ni..

Eyna Shariff said...

Ayu, silakan... marilah kite beramai2 menyertai contest2 yg ada... hehehe....

Naz-Segalanya disini said...

eyna..naz dah tgok entry.gd luck..haiah biarlah rahsia yer

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin