November 11, 2009

" Seindah Butterfly " Giveaway Kategori B

Salam to uols....

Lama dh ummie xupdate blog ummie nie... huhuhu.... tiap kali nk update jer ade je aral yg melintang.... so sorry la yek.... ekceli mcm2 yg berlaku kebelakangan nie but xsempat nk update....

So, 1st entry after sunyi beberapa arinie is abt giveaway............. hehehe.... kalo giveaway/contest cepat jer ummie update yer..... jgn mare.... =P

Giveaway kali nie ummie dpt lps ummie ziarah blog my giveaway.... giveaway nie dianjurkan oleh
seindah butterfly sempena besday dia.... so happy birthday to u............. =D

So, ummie mulakan dgn Bismillah.....



*************************************************************************************

"SEINDAH BUTTERFLY" GIVEAWAY KATEGORI B





...SYARAT2 SAH PENYERTAAN...


•Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor (DONE)
•Masukkan kami lam BLOGLIST kowang (DONE)
•Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni (DONE)
•Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B (DONE)
•Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan... (DONE)
•Jangan luper letak name & umur so comey yer (DONE)
•Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh ) (DONE)
•Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! (GAMBAR OFA SORG CUKUP LA YEK... LUPA UPLOAD GAMBAR KAKAKNYER... HEHEHE)
•Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan (MMG ANAKKU YG SAH)
•PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK (I XDE PHOTOSHOP LAAA....)
•Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt (I RELA... =D)
•Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang (DONE)
•Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah.. (JGN LUPA YER...)
•Tarikh luput : 06 / 12 / 2009

Hadiah disponsor oleh :

CUDA http://tokeybaju.blogspot.com/

& adiah misteri dari Abu Dhabi

***********************************************************************************

dan gambar yg ummie pertaruhkan ialah spt biasa.... gambar si Ofa............ hehehehe......

Nama: NUR AUFA NADRAH (OFA)

Umur: 3 ++ TAHUN (14 AUGUST 2006)

Anak dara no. 2 ummie (mcm ada no. 3 dan sterusnyer.... hehehe... blum ada rezki...) nie mmg sorg yg lasak, notty, manja, kememey/cengeng dan mcm2 lagi la.... comey kah dia???? bg ummie dan yg seangkatan dgnnyer (family ummielah) dia mmg comey.... penawar/pengubat jiwa dan raga kami sumer.... hehehe..... yg klakar, disebabkan warna kulit kami yg xsame, org xcaya (kalo abahnyer xde disamping la kan..) yg Ofa nie anak ummie......... mesti owg tgk ataih bawah... huhuhu....

OFA NIE ANAKKU YAAAAA............. ku kandung slama 38 minggu........ dan sepanjang 38 minggu itu, 2 kali ummie admitted @ pusrawi.... kena masuk 17 botol air......... disahkan ngidap 'vertigo' (sila google)........ terpaksa amik coti tanpa gaji sbulan........ siap dapat recommendation dr specialist for light duty........ muntah xbrenti... dr mula pregnant sampailah nk bersalin pun masih muntah2 lg.... dan mcm2 lagi lahhh........... mmg teruk ms ummie ngandungkan Ofa dulu......... berbeza dr kakak dia...... sbb tu mula2 ummie igt boy...... but after scan @ 7 mths, doktor sahkan girl.......... but still ummie bersyukur sesangat............ hehehe.... owh ya, dlm pd sakit2 teruk tu, sampai gakk ummie ke langkawi......... hehehe..... siap naik cable car lg........ tp lps tu pening....... hahahaha........ lg satu, ummie dpt tau yg ummie pregnant (kan Ofa) ms tu on my due period... so xde lewat seminggu ker.... sebulan ker.... xde lewat2... hahaha........ caya x?????? xcayer???? lantak korang laaa... tp itulah hakikatnyer.............. =P

Semoga gambar Ofa nie bawa tuah wat ummie kali nie..... huhuhu...................

# disebabkan anak2 ummie pompuan.. so ummie berkenan betul ngan:

1) t-shirt 'i'm not short i'm just fun size'
2) famili set love pokodot
3) t-shirt mickey mouse (psl ofa suka sgt ngan mickey mouse... hehehe)



4 comments:

:: butterfly :: said...

salam..
aha!! mmg comey ;)
thanks n gudlak ye :)
~iRMa~

Eyna Shariff said...

salam irma...

thanks!!!! hope leh menang la yek..... hehehe.....

-eyna-

:: butterfly :: said...

congratulation!!
sila ke blog sy selepas kol 7pm (16dec) utk ke entry pemenang kategori B

Eyna Shariff said...

alhamdulillah.... menang jugak akhirnya.... syukur.... thanks to u irma & also thanks to cUDa.... will email my detail to u & cUDa soonest possible..... thanks so much!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin