October 15, 2009

Contest Wansteddy: Love Teddy Bear

Salam...

Jgn marah kt ummie yer.... pg2 dh entry psl contest... mesti korang bengang punye... xde entry lain ke yg ummie nk wat??? nasib laa... hehehe.... tolong jgn marah..... ampun..... =P

Contest kali ni di anjurkan oleh wansteddy. Lagi satu great idea..... so enjoy ya.....


Contest Wansteddy: Love Teddy Bear

Syarat-syarat wansteddy contest....

1. Jadi follower wansteddy. (done)

2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda. (done)

3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda. (done)

4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear. (done)

5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak. (YA!)

6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan). (done)

7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut. (done)


and the photo goes to...... jeng3... hehehe...


Kenapa ummie suka gambar nie???

"sebab gambar nie nampak cantik dgn lighting dia.... gambar nie gambar Aishah dgn Teddy Bear yg dibeli di Aberdeen, Scotland oleh adik ummie, Aleenz masa dia blajar kt sana lebih 3 tahun yg lalu.... korang rasa cantik xgambar nie???? kalo xcantik pun korg ckp la cantik yek.... hehehehe......."





6 comments:

wansteddy said...

salam eyna... saya dah double cek n3 contest. nmpknya xde mslh. kalau ada sya akan hubungi eyna segera. gambar yg dpertandingkan sngt comey secomey puterinya.

tqvm 4 joining my contest, good luck!

Eyna Shariff said...

thanks wansteddy...

hope i can win... hehehehe....

shakeymirza said...

salam kenal..
comelnye tuan pu3 tu...nampak manja sgt....
ayel pun masuk..
jom tukar2 link...^-^

Eyna Shariff said...

@shakeymirza: thanks so much... hehehe... tukar link??? why not... =D

wansteddy said...

tahniah eyna. anda terpilih sbg pemenang contest wansteddy!

kem nama penuh, alamat ke email untuk kiriman hadiah: washifalo@yahoo.com

Eyna Shariff said...

alhamdulillah... me one of the winner... thanks to wansteddy.... thanks alot.... alhamdulillah....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin