October 29, 2009

Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique

Salam....

B4 ummie truskan ngan entry2 yg lain, ummie msukkan dulu entry nie..... hehehe...

Entry ape???? entry contest!!!!!! yeeeehaaaaa!!!!

Contest lagik???? sowilahhh ummie tgh gile contest nie... dh menang 2x... so kalo bleh nk menang myk kali... kih3.... tp pe2 pun, menang tau kalah tu blakang cite... yg penting join..... =P

Kaylahhh.... contest nie ummie jumpa mase dok ziarah2 blog memember blog ummie.... ummie rasa cam menarik jer sbb tu lah ummie join.....

Contest nie dianjurkan oleh "D'Nur Boutique Online".... so ummie truskan lah kan dgn syarat2 nyer.......

************************************************************************************


"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique "

Syarat2Nya sangat mudah......

Kategori 1 ( blogger )

1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )
2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang... (done)
3) mesti join followers D'Nur Boutique (done)
4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique... (done)
5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk "Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique".... (tajuk nie jer yg diterima k) (done)
6) letakkan gambo yang nak dipertandingkan. (done)
7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie amd emailkan nama penuh, alamat, no tpn, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...

Bermula Dari 11 Oct - 30 Oct 2009

************************************************************************************

Done!

So photo yg ummie pertaruhkan ialah......

nie diaaa...... photo ummie masa wedding kuzen ummie xlama dulu.... hehehe... xtau la tang mana yg unik dan anggunnyer gambo ummie nie.... hehehe... puan penganjur, blehkah ini gambar???? xkisahlah tu.... yg penting happy!!!!! hehehehe.... good luck to ummie..... =D





1 comment:

D'Nur Boutique Online said...

akum eyna,
salam perkenalan yer...
tq cz join contest dnur boutique niee..

nur dh terjah semua syarat dipenuhi hehehhe. so nanti jgn lupe send detail by email yer..

tq

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin