September 18, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST" [sticky mode]

Salam....

Ummie msk contest lg... huhuhu... nie contest psl "Cute Sleeping Baby Contest"... hehehe... eh, ummie ni ada bb lg ke???? hehehe.... dlm syarat2 contest tu xletak pun brape umur bb tu cuma letak umur gambar bb mestilah linkungan 3 - 12 bulan.... so, kebetulan ummie ada gambar Ofa mase dia baru 5 bulan, so ummie pun join la..... hehehe... kot2 menang... mane tau... rezki Ofa... hehehe.....

"Cute Sleeping Baby Contest"

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"
bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009

hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang
& 5 penerima saguhati istimewa


Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger.. (i am)
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life dan add my link nie di bloglist anda (done)
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali... (done.. comey ke???)
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu) dan umur bayi ketika itu hendakla dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan (done... time nie Ofa baru 5 - 6 bulan)
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU (done)
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali (done)
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life (done)
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. (done)


********************************************************************************

ni ler gambar Ofa tgh tidor... time nie dia baru je dlm 5 - 6 bulan.... mase nie kami g bercoti kt PD... PD je... hehehe.... nyenyak tol dia tdo... Ofa mmg suka tdo peluk bantal... sampai skang... hehehe...



Name: NUR AUFA NADRAH SHARIFF

DOB: 14 AUGUST 2006

POB: HOSPITAL PUSRAWI, JLN TUN RAZAK

Nama Ibu: NORLINA NORDIN


tuk soklan no. 7....

"blog Baiti nie mmg unik.... sonok baca cite2 u..... lgpun blog u nie comey sgt... the color so soft... sedap mate memandang... hehehe.... and ur bb also chomey like her mom.... (bukan jwpan amik ati tau... realiti.....).... =D"




Luv,

2 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah..yeyhh..huhu domok tomei niee...huhuhu...pinjam bantal ucuk dierr...heheheh...ok dear sesi menerjah done..all chek n complete...nnt kalo ader aper2 lagi i tinggal kan pesan yerrkkk

Eyna Shariff said...

salam baiti...

tq!!! hope murahlah rezki sy yer... hehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin