December 30, 2009

Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"

Salam...

Contest lg... Kali ni contest anjuran "Fasha" dan disponsor oleh "Pu3zdini"........ contest yg diberi tajuk "Ceria Si Ayah Bersama Anak" ini bg ummie sungguh menarik..... byk gakk la gambar abah ngan anak2 tp yg nie yg ummie rasa paling ceria.... yg lain tu kureng ceria skit.... hehehehe....

Ummie mulakan dgn 'Bismillah.....'

***********************************************************************************

"CERIA SI AYAH BERSAMA ANAKNYA"

Syarat2

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..

Cara2

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe
3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)
4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini


***********************************************************************************

inilah gambar yg ummie pertaruhkan.... gambar nie di ambil di Tasik Perdana.... ceria kan???????



Nama Abah: SHARIFF

Nama Anak2: AISHAH (7 thn) & OFA (3 thn)



Selesai......... :D


2 comments:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria,

pandai tul anak dara awk berposing..cute plak tu.. kecik2 sah pandai tunjuk bakat. :)

gudluck k

Eyna Shariff said...

salam ^^Fashah^^...

thanks... hope to hear a good news from u soon..... :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin