December 31, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Salam...

Contest lagik... kali nie anjuran 'Ibu Rifqi' sempena birthdaynyer yg ke 29.... epi besday........... smoga panjang umur & murah rezki.... :D

Contest nie diberi nama 'SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY'.... actually, xbyk gambar Ofa yg muka serius... mostly yg senyum or wat muka lawak jer.... hehehe.... carik punye carik, finally jumpa gakk satu2 nyer gambar Ofa yg agak serius..... so tanpa buang masa, ummie pun join laaa.... hehehe.... nway, thanks to the organizer coz bg ummie opportunity to join this contest.... :D

***********************************************************************************

"SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY"

Syarat2 adalah seperti berikut...

-Be my follower and add my blog kat korangnye list.... (DONE)
-Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang… (DONE)
-Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni.. (DONE)
-Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun... (DONE)
-Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik... (DONE)
-Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang... (DONE)
-Make sure ur entry link back to mine.. (DONE)
-Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
-Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k.. (DONE)


*********************************************************************************

and photo yg ummie gembar-gemburkan tu ialah.......


Nama: NUR AUFA NADRAH SHARIFF (OFA)

Umur: 3 TAHUN

Tarikh Lahir: 14 AUGUST 2006



Serius x Ofa masa nie????? hehehe.... serius la gakk kan.................... :D

2 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Salam...
Gud Luck dear...

Eyna Shariff said...

Salam...

thanks to u, ibu rifqi.... :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin