March 3, 2009

I really appreciate it.... =D

Salam...

Mesti korang tertanya2 awatlah ummie letak tajuk camtu... hehehe... sbenarnya camnie....

Baru jap2 nie, my lady bos asked me to scan something and as we dont hv scanner here (baru rancang nk beli... hehehe), she asked me to type je the thing but with face cam ala2 boleh buat ker budak nie.... so, ummie pun dgn ati terbuka amik mende tu dan dengan kusyuknyer menaiplah mende tu.... ada 2 helai sbenarnya.... and it took abt 20 min for ummie to finish the things.... and ummie pun emellah kt dia.... then u know what??? ummie received email from her with this words....

"hi Lina....
I'm impressed with the speed... good job!
p/s: my previous secretary will take like a week to do this...."

=D... vangga nyer ummie...... owwwhhh chukerrrrnnnyyeeee ummieeeeeeeee........ =p

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

salam kak
ayu pun mesti bangga klu dan terharu klu bos sendiri or superior kita puji kerje kita and appreciate it.
silap gaya,mahunyer sebulan senyum sampai ke telinga.

ct said...

wei best tu bos kau kan... walaupun seorang wanita, tp xdelah fussy.. mcm sesetgh org. ni koyak tak seb terlebih pujian hahaha

ct said...

wei terkoyk mulut ni terlebih senyum hahaa mi jangan le berkhayal dah tu

ct said...

sudah le letih tgk ko senyum...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin