March 2, 2009

Preparation for my kuzen's wedding ceremony...

Salam...

Sbenarnya ummie xde mende sgt nk apdet kt sini... dlm erti kata lain, xde yg menarik just on Saturday (28/2) ummie sefamily & parent gi umah my auntie @ Bukit Anggerik... Next week my kuzen wedding ceremony so, haruslah tolong2 apa yg patut ye tak.... lgpun masa time ummie ngan adik2 kawin dulupun, dorang byk tolong kami wat apa2 yg patut... so ringanlah skit beban... So, next week ummie akan apdet psl wedding dia yekkkk... tungguuuuu...

my auntie's family.... suma anak2 jantan jer... yg blakang paling kiri tu ler bakal pengantin baru.... :D

2 comments:

Ena said...

tompang tanye leh...
eyna ni umo bape ek..
pastu font kaler eyna mmg tak nampak ataupun ena sdiri yg tak nampak ni.. konpius nih!

Eyna Shariff said...

akak dh tua dh dek non oiii... dh lebih suku abad... hehehe...
font akak tu kaler itam lah.. camne leh xnampak... ena tunggu background dia kuar tak??? kalo background x kuar mmg xnampak font tu... jap2 nak tukar background color la plak.... =D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin