January 23, 2009

Slamat Datang Bos!!!!!

"Welcome to Audit Unit, Pn Naaimah...."

19/01 is her 1st day @ Audit Unit nie... suppose she report duty on 05/01 but she postponed to 19/01 with reason yg kami pun x tau dan kami xnak amik tau or dlm erti kata lain malu nk tanya.... :P

Pandangan ummie terhadap our new Puan nie (dlm masa 5 ari nie laaa yek... lepas2 nie xtau la... but anyway ummie akan sentiasa mengupdate kt cni....):

1) cantikkkkk (muda lg wooo....)
2) intelligent
3) nice person
4) hv nice smile
5) polite (even she is the boss!!)
6) lu pikirla sndiri.... :P

tp dia mmg cantik (for me laa)... complexion dia cantik... jeles jap aku... hehehe... cam ringan je mulut ni nk tanya dia pakai product apa... hehehe... nasib baik mulut aku nie berat skit dan aku nie jenis ala2 pemalu la gakkk.... :P

Photo of her akan ummie amik senyap2 dan tempek kt cni nanti yekkk.... kan la skang... biaq la ummie korek2 dulu apa2 yg patut.... korekkkk?????!!!!! korek personal story dia sblm msk cni la.... awat la hang nie..... :P

2 comments:

maswani said...

selamat berlady boss..hehe..

Sidratul Muntaha said...

salam
kak..ayu dh tag akak..
nnti bls yerk?!
bye

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin