January 16, 2009

Tak Chat....

Huhuhu....

smlm aku mc... sebabnya migrain melanda... huhuhu...

gi kinik pagi tu... ckp kt doc yg aku migrain... dia amik blood pressure aku... low lah skit... then dia tanya, 'u ni selsema ker?'... (masa tu aku tgh dok sok sek.. sok sek..)... aku ckp la 'biasanya pagi2 mmg camnie... saya ada resdung... almost every night xleh menapas psl idung tersumbat...' then doc tu ckp lg, 'owh mungkin sebab tu u selalu pening... psl resdung u nie lah...' aku angguk2 jer la... hehehehe...

pehtu dia tanya aku, 'u penah ke refer specialist ENT psl nie?'... aku ckp la xpenah... pehtu dia terus wat surat tok refer specialist.... hehehehe... dh xpsl2 aku kena gi specialist.... walhal aku migrain jer.... aku amik je la suwat tu... nk ajak hubby gi sabtu nie, dia ada class la plak.... nampaknya kenalah gi next week....

:P

2 comments:

Dda Ly said...

hurmm cian akak tak sehat..dda plak asyik kne ulser kt mulut..smpi da tak tahan, kali nih kne sekali due, atas bawah...camnak nages woo...doc pon risau..siap suh wat blood test..isk!

EynaDean said...

laaa ciannya kt dia... huhuhu... anak akak yg sulung tu pun kena ulser mulut gakk... musim la skang...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin