January 6, 2009

'Tag' lagikkk.......

aku kena tag lg...... huhuhu... it's okay... just settlekan je laaa....




1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda. cute gakk la yekkk....

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. http://haryani3112.blogspot.com/
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
a. d' eldest in family
b. hv 1 younger sister & 1 younger brother
c. lahir kt KL on October 76
d. Libra Girl
e. happily married abt 8 years
f. hv 2 daughters
g. 1st daughter - Nur Aishah Nadhirah a.k.a. Kakak a.k.a. Manja
h. 2nd daughter - Nur Aufa Nadrah a.k.a. Adik a.k.a. Baby
i. 3rd??? - coming soon... huhuhuhu...
j. hobby???? - mcm2.... hehehehe
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda. 10???? saper yek....? errrmmm.... hah!
a. Kak Bashah
b. Kak Rozie
c. Cici
e. Luvmum
f. Imadean
g. Nonoy
h. Love Me or Hate Me
i. Viruspadu
j. Farahfirdaus

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog eynashariff untuk mendapatkan award anda"
selesaiii.........................

4 comments:

masviona said...

suker tgk dedua anak u...cute...eeeiii comelnye

EynaShariff said...

thanks... pengarang jantung i tu... hehehehe... balik keje tgk dorang, ilang penat.... lg2 yg si kecik tu.... soooo funny and naughty....

ct said...

terharu tgk anak-anak ni kan mi.. masa membela rasa lama sgt budak nak membesar. tup tup dah nak sekolah dia. mummy doakan umi sekeluarga diberkati Allah

Sidratul Muntaha said...

salam
ayu dh tag akak
enjoy!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin