January 13, 2009

Teman Cici...

Skang aku tgh update blog nie kat CITA, KENGINE... Dok teman Cici a.k.a. Ibu Ayit wat odit kt cni.... Today, Cici ada odit psl 'Training Macromedia Dreamwaver 8'... so sesambil tu aku dok dgr jgk la consultant kt depan tu dok membebel psl dreamwaver nie... but dlm masa yg sama aku sikit pun x paham apa kebenda yg dia bebelkan.... hehehehe... tu yg sempat dok update blog nie.....

Nak dok kt opis pun xdak owg... suma gi odit... bos ngan kumbang sekor dlm opis aku, Katt gi meeting kt USIM, Nilai.... geng kak Yan gi odit kt Finance... kak Jah plak gi odit kt D Palma Hotel Ampang.... so dari aku dok sensowang kt opis baik aku teman kan 'mak buyung' kt CITA nie... hehehehe.... lgpun nanti kot jadik pe2 kt Cici, aku ada nk tolong dia.... lgpun dia kan dh 'tunggu ari' je nie....

Kalo nk diikutkan, ke mana aku pegi ada Cici dan ke mana Cici pegi ada aku... hehehe... kekira cam xleh nk dipisahkan la... ala2 kembar siam xmelekat jer... hehehe... bila Cici dh bersalin nanti, alamat aku tinggai sowang la... huhuhu.... nk gi mkn ngan sapalah agaknya yek.... 2 bulan lak tu... huhuhu... cian kt aku kan.... huhuhu....

Kak Bashah, anda adalah wajib menjadi penemanku di kala 'maternity leave' Cici nanti.... sanggupkah anda menemankan ku makan bila Cici dah bersalin nanti.....???? hehehe... jawab kak, jgn x jawab..... hehehehehe..... makacih..... :D

yg pakai tudung purple nielah mak buyung a.k.a. Cici a.k.a. Ibu Ayit

2 comments:

Cerita Cici said...

hehehe...

pi toilet pun sekali gak...keja nk ngekor kaklina jer....

kih3...ye la kak bashah, tulun la jaga kaklina cici nih sepanjang pemergian ci....huhuhu...mcm nk g jauh jer.....

EynaShariff said...

betul tu... hehehe... kak bashah, jgn lupa yekkkk.... hehehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin